Žemiau išvardintus ingridientus sudedam į indą (šiuo atveju stiklinis dubuo):
⚜️ Laukiniai ryžiai
⚜️ Pūslėtasis Guveinis
⚜️ Sarsasparilės šaknis
⚜️ Kiaulpienės šaknis
⚜️ Varnalėšos šaknis
⚜️ Dilgėlės lapai
⚜️ Raudonasis dobilas
⚜️ Apynys
⚜️ Šeivamedžio žiedai
Užpilam švariu vandeniu ir dedam ant ugnies. Kol užvirs vanduo pasipjaustom moliūgo ir 2-3-4 svogūnus, priklausomai nuo jų dydžio.
Vandeniui užvirus likusi laiką verdam ant vidutinės liepsnos. Po 10 minučių virimo sudedam moliūgą ir pramaišom.
Kadangi turėjau užmerkto drebuluočio, kartu su moliūgu įdėjau ir drebuluotį kaip makaronų pakaitalą.
Po to, imam keptuvę (geriausia keramikinė arba stiklinė), pilam savo spausto graikinių riešutų aliejaus, sudedam svogūnus ir kepam ant vidutinės liepsnos.
Šiek tiek pakepus, užbarstom imbiero šaknies miltelių pikantiškam sriubos skoniui išgauti ir pramaišom. Svogūnus kepam ~10 minučių, nereikia perkepinti.
Baigus kepti svogūnams užmetam akį į dubenį ar išvirė laukiniai ryžiai. Virimo trūkmė 30-40 minučių, kol pilnai atsiveria.
Išvirus laukiniams ryžiams supilam keptuvės turinį į sriubos dubenį ir pramaišom. Sriubai šiek tiek atvėsus įdedame drebuluočio želatino, pramaišom ir į sveikatą.