Wakame Traškučiai 50g

(2 pirkėjų atsiliepimai)

6.99

Prieinamumas: Liko 167

Produkto kodas: W50 Kategorija:

Wakame (lot. Undaria pinnatifida) – labai vertinama rytų šalyse, ypač Japonijoje, kurioje ji vartojama daugiau kaip 3000 metų. Plataus spektro organinių mineralų ir organinių junginių šaltinis. Wakame sudėtyje yra fukoksantino – jūrinio karotinoido, unikalaus ir daržovėse retai sutinkamo junginio, kuris žinomas dėl riebalų deginimo savybių. Taip pat, fukoksantinas stimuliuoja kepenis gaminti dokozaheksaeno rūgštį (DHR), kuri yra svarbi smegenų vystymuisi, mąstymui, atminčiai, širdies veiklai, kūno apykaitos procesams, mažina pavojingojo cholesterolio kiekį organizme, taip sumažindama aukšta kraujo spaudimą ir būdama visų ląstelių sudedamąja dalimi, kartu su jūržolėje esančia eikozapentaeno rūgštimi (EPR), maitina ir regeneruoja visas kūno ir organų ląsteles. Ypač pamaitina odą, akis ir smegenis. Lygina kaktos, nosies, lūpų srities raukšles ir stangrina odą aktyvuodamas 14 genų atsakingų už kolageno, elastino ir hialurono rūgšties sintezę. Natūraliai palaiko hormonų balansą dėka optimalaus kiekio organinio mangano, kalcio ir geležies. B2, B6 ir B12 organiniai junginiai padeda DNR kopijavimui ir sintezei, naujų ląstelių gamybai bei nervų ir imuninės sistemos palaikymui. Naudinga vartoti moterims nėštumo ir žindymo metu.

DĖMESIO ! Wakame turi dideli natrio t.y. jūros druskos kiekį. Turintiems aukšta kraujo spaudimą bei nėščioms ir žindančioms moterims patartina šią jūržolę vartoti tik išmirkyta ir perplauta švariame vandenyje. Mirkyti užtenka 5-10min.

Surinkta: Tailandas

Vartojimas:

Sausa wakame – 5-10g dienoje

Mirkyta wakame – 10-15g dienoje

Sausos skonis kaip džiovintos žuvies (vobla). Išmirkyta galima dėti į salotas, sriubas ir kitus patiekalus.

2 atsiliepimai apie Wakame Traškučiai 50g

  1. Vita (įsigijo produktą)

    Naudingi,kokybiški produktai,greitas aptarnavimas🏵. Sėkmės Jums 🙂

  2. Inga (įsigijo produktą)

    👌

Rašyti atsiliepimą gali tik prisijungę pirkėjai, kurie yra įsigiję šį produktą.