Beržo grybas / Čaga 200g

(18 pirkėjų atsiliepimai)

15.00

Prieinamumas: Liko 10

Produkto kodas: BG200 Kategorija:

Beržo grybas / Čaga (lot. Inonotus obliquus) – ilgaamžiškumo tonikas tūkstančius metų vartojamas šiaurėje gyvenančių tautų. Žinomas dėl pilno spektro imunitetą stimuliuojančių fitochemikalų, augalinių sterolių, saponinų, polisacharidų, triterpenų, beta gliukano ir mikroelementų. Tačiau pati stipriausia čagos medžiaga yra superoksido dismutazė (SOD). Superoksido dismutazė – stipriausias antioksidantas šioje planetoje, atsakingas už superoksido, kuris yra žalingiausias laisvasis radikalas žmogaus organizme, neutralizavimą. Kuo šaltesnis klimatas, tuo didesnis antioksidacinis aktyvumas. Sibiro ir Šiaurės Kanados teritorijose čaga turi didžiausia antioksidacini aktyvumą, t.y. 30000 – 35000 SOD/g; Europos čaga turi 12000 – 16000 SOD/g; o Kinijoje dirbtinai auginama čaga tik 5000 – 8000 SOD/g (Brunswick Laboratorija, JAV).
Taip pat, čagoje yra dideli kiekiai betulino rūgšties, kuri turi priešvėžini poveikį. Ši medžiaga, būdama citotoksinė, sukelia tiesiogini poveikį vėžinių ląstelių mitochondrijoms, sukeldama apoptozę. Organinės anglies kiekis filtruoja, detoksikuoja ir grynina kraują, aktyvina konkorėžinę liauką ir apsaugo DNR. Puikus pakaitalas kavai ir juodai arbatai.

Norintiems pilnai įsisavinti D grupės organines jungtis, vartokite čagą būdami ant saulės be drabužių, kad saulė kontaktuotų su oda.

Surinkta: Altajus, Rusijos Federacija

Laikymas: pakuotę laikykite sausoje ir tamsioje vietoje, vėsesnėje ar kambario temperatūroje.

Galiojimo laikas: nuo surinkimo ir išdžiovinimo – 24 mėnesiai.

Vartojimas:

Suaugusiems ir vaikams pagal norima skonio stiprumą 1-4 a. š.

Paruošimas:

Patogiausias būdas paruošti čagos gėrimą – iš vakaro į termosą įdėkite 2-4 a. š. čagos, užpilkite karštu švariu vandeniu ir ryte mėgaukitės jos skoniu ir nauda.

Norintiems greitai pasigaminti čagos gėrimą – į kavavirę ar kita virimo indą įpilkite švaraus vandens, atsižvelgiant į vandens kiekį įdėkite 1-4 a. š. čagos. Užvirus vandeniui, prisukite liepsną ir pavirkite dar 10-15min. Po to, leiskite atvėsti 15-20min ir mėgaukitės skoniu ir nauda.

18 atsiliepimų apie Beržo grybas / Čaga 200g

1-5 of 18 reviews
  1. PM

    Buvau seniau pirkes,tiko

  2. A

    Prekę gavome kokybišką, perkame ne pirmą kartą ir dar kartą pirksime

  3. LŠ

    smagiai geriasi

  4. R

    Dar negaliu pasakyti – tik kartą naudojau. Skonis specifinis

  5. G

    Puikus!

Add a review
Currently, we are not accepting new reviews