Auksinis Drebuluotis 50g

(24 pirkėjų atsiliepimai)

17.99

Prieinamumas: Liko 71

Produkto kodas: AD50 Kategorija:

Drebuluotis (lot. Chondrus crispus) – pasikaustęs gyvybę gerinančiomis maistinėmis medžiagomis kaip sieros junginiai, amino rūgštys, beta karotenas, pektinas, folio rūgštis, geležis, jodas, bromas, cinkas, kalcis, kalis, selenas, fosforas, magnis, manganas, A, B, C, E ir K grupės organiniai junginiai. Ypač gausu kalcio, jodo, kalio chlorido, kalio bromido ir organinio silicio. Ypatingas pagalbininkas tiems, kuriuos vargina prasta mityba.

Surinkta: Karibų jūra, Jamaika

Paruošimas:

Pagrindinė taisyklė drebuluočio želatino paruošimui – tyras švarus vanduo. Nesilaikant šios taisyklės, gaminant želatiną vandenyje esantys neorganinės kilmės mineralai sureaguoja su drebuluočio organiniais mineralais, įvyksta cheminės reakcijos ir gaunasi užteršta, taukų tipo konsistencija, kurią vartoti griežtai draudžiama. Reikalingas blenderis (rankinis netinka).

Iš 50g sauso auksinio drebuluočio išeina pagaminti ~2L želatino.

Eiga: Į didesni indą (salotų dubuo) įdedame puse pakelio t.y. 25g sauso drebuluočio, užpilame didesniu kiekiu švaraus vandens ir laukiam 6-12h kol įsigers vanduo. Pasiruošiam blenderį, nuo drebuluočio nuvalom akmenukus ar kitas aplipusias žolių dalis, jeigu jų yra, ir tuo pačiu arba vėl švariu vandeniu nuplauname ir sudedame į blenderį. Viską sudėja, paspaudžiame prie dugno ir priklausomai nuo blenderio ašmenų ir galingumo užpilame švariu vandeniu ne daugiau kaip puse sudėto kiekio turintiems silpnesnius blenderius arba apsemiame vandeniu pilnai turintiems galingesnius blenderius. Kadangi su galingesniais blenderiais želatinas pasigamina kuo puikiausiai, tad silpnesniems blenderiams yra svarbiausia pati blenderiavimo pradžia. Užpylę vandeniu puse esamo kiekio, blenderiuojam iki tol, kol ašmenys nebepakabina drebuluočio. Tuomet įpilam tiek vandens, kad ašmenys vėl kabintų ir toliau blenderiuotų. Taip reikės daryti keleta kartų, kol susiformuos vientisa konsistencija. Po to galima pilti drąsiai vandenį iki 1L žymos ir dar minute laiko blenderiuoti. Realiai silpnesniems blenderiams sublenderiuoti užtrunka iki 10min. Baigus blenderiuoti, supilam į švarius stiklainius ir dedam į šaldytuvą. Švariai paruoštas drebuluočio želatinas laikosi ~4 savaites.

Pastaba: drebuluočio želatiną iš stiklainio visada kabinkite švariais įrankiais.

Vartojimas:

Minimalus vartojimas: 2 a. š. dienoje

Neturintiems problemų su skydliauke: 2-4-6 a. š. dienoje

Taip pat, galima naudoti išoriškai ant odos ir plaukų.

Nevartoti turintiems hipertiroidizmą.

Sužinoti daugiau apie Drebuluotis

24 atsiliepimai apie Auksinis Drebuluotis 50g

  1. Viskas puikiai

  2. Viskas super.Aptarnavimas greitas, siuntinys kokybiškas.Rekomenduoju.

  3. Viskas puikiai, tik norėtųsi, kad atrašytumėte man apie vandenį, parašiau žinutę jums, ačiū 🙂

  4. Aukštos kokybės produktai ir puiki kaina. Rekomenduoju:)

  5. Super!

Rašyti atsiliepimą gali tik prisijungę pirkėjai, kurie yra įsigiję šį produktą.

Cancel