Auksinis Drebuluotis 50g

(45 pirkėjų atsiliepimai)

15.00

Neturime

Produkto kodas: AD50 Kategorija:

Drebuluotis (lot. Chondrus crispus) – pasikaustęs gyvybę gerinančiomis maistinėmis medžiagomis kaip sieros junginiai, amino rūgštys, beta karotenas, pektinas, folio rūgštis, geležis, jodas, bromas, cinkas, kalcis, kalis, selenas, fosforas, magnis, manganas, B, C, E ir K grupės organiniai junginiai. Ypač gausu kalcio, jodo, kalio chlorido, kalio bromido ir organinio silicio. Ypatingas pagalbininkas tiems, kuriuos vargina prasta mityba.

Surinkta: Karibų jūra, Jamaika.

Laikymas: pakuotę laikykite sausoje ir tamsioje vietoje, vėsesnėje ar kambario temperatūroje.

Galiojimo laikas: nuo surinkimo ir išdžiovinimo – 24 mėnesiai.

Paruošimas:

Pagrindinė taisyklė drebuluočio želatino paruošimui – tyras švarus vanduo. Nesilaikant šios taisyklės, gaminant želatiną vandenyje esantys neorganinės kilmės mineralai sureaguoja su drebuluočio organiniais mineralais, įvyksta cheminės reakcijos ir gaunasi užteršta, taukų tipo konsistencija, kurią vartoti griežtai draudžiama. Reikalingas blenderis (rankinis netinka).

Iš 50g sauso auksinio drebuluočio išeina pagaminti ~2L želatino.

Eiga: Į didesni indą (salotų dubuo) įdedame puse pakelio sauso drebuluočio, užpilame didesniu kiekiu švaraus vandens ir paliekame 6-12val įsigėrimui. Po to, pasiruošiame blenderį, nuo drebuluočio nuvalome akmenukus ar kitas aplipusias žolių dalis (jeigu jų yra), ir tuo pačiu arba švariu vandeniu nuplauname ir sudedame į blenderį. Sudėjus visa išmirkusi drebuluočio kiekį į blenderį, paspaudžiame prie dugno ir priklausomai nuo blenderio ašmenų ir galingumo užpilame švariu vandeniu ne daugiau kaip puse sudėto kiekio turintiems silpnesnius blenderius arba apsemiame švariu vandeniu beveik pilnai visa kiekį turintiems galingesnius blenderius. Kadangi su galingesniais blenderiais želatinas pasigamina kuo puikiausiai, turintiems silpnesnius blenderius yra svarbiausia pati blenderiavimo pradžia. Užpylę vandeniu puse esamo drebuluočio kiekio blenderyje, blenderiuojame iki tol kol ašmenys nebepakabina drebuluočio. Tuomet, įpilame tiek vandens, kad ašmenys vėl kabintų ir toliau blenderiuotų. Taip reikės daryti keleta kartų, kol susiformuos vientisa konsistencija. Galiausiai pilame vandenį iki 1L žymos ir dar minute laiko blenderiuojame. Turintiems silpnesnius blenderius sublenderiuoti užtrunka 5-8min. Baigus blenderiuoti, supilame į švarius stiklainius ir laikome šaldytuve. Švariai paruoštas drebuluočio želatinas laikosi ~4 savaites. Drebuluočio želatiną iš stiklainio visada kabinkite švariais įrankiais. Rekomenduojame 500ml drebuluočio želatino suvartoti per 5-7 dienas.

Vartojimas:

Minimalus vartojimo kiekis: 2-4 a. š. dienoje.

Neturintiems problemų su skydliauke: 4-8 a. š. dienoje.

Taip pat, galima naudoti išoriškai ant odos ir plaukų.

Nevartoti turintiems hipertiroidizmą.

 

Sužinoti daugiau apie Drebuluotis

45 atsiliepimai apie Auksinis Drebuluotis 50g

1-5 of 45 reviews
  1. I

    Dar neišbandžiau, bet matosi, kad tikras (nes yra šiek tiek aplipusių akmenukų). Labai gera kaina

  2. J

    Labai gera kaina

  3. J

    Užsakiau ne sau tai dar nežinau ivertinimo

  4. A

    Tik pradėjau naudoti drebuluotį, negaliu pakomentuoti.

  5. A

    Natūralus kalogeno šaltinis

Add a review
Currently, we are not accepting new reviews